tiistai 7. huhtikuuta 2015

Synergiasuunnitelma oman itsen kanssa

Aamulla olin taas kovasti sitä mieltä, etten enää jaksa tätä päivittäistä matkustamista. Aikaiset herätykset ja matkaan käytettävä aika saa kroppani vastustamaan tätä touhua kovasti. Tosin päivän jälkeen matka ei tuntunut enää missään, sillä meillä oli taas oikein mainio ja aikaansaava päivä. Siinä sen motivaation vaikutuksen taas näki. Harmit tuntuivat pieniltä ja tuottavuus nousi kattoon. Eihän sen ihan näin huippua tarvitsisi olla joka päivä, mutta tämä auttaa kyllä :-)

Hienointa tässä on se, että olemme tehneet työmme näin hyväksi ja toimivaksi ihan itse. Kukaan ei ole onneksi erityisemmin estellytkään, jos ei nyt juuri edesauttanutkaan. Toistaiseksi ainakin nyt pääsemme tekemään töitä tuolla porukalla. Hyvä niin.

kuvituskuva - 123rf
Olen pääsiäisen aikaan pohtinut jälleen kerran sitä, mitä oikein haluan tehdä tällä elämälläni seuraavaksi. Pysähtyminen auttoi ja löysin orastavia ratkaisuja ja suunnitelman alkuja. Kaikissa niissä täytyy kuitenkin huomioida se, kuinka kauan motivaationi riittää tähän päivittäiseen toimistolle ja takaisin tarpomiseen...

Löysin itselleni polkua, jossa löydän synergiaetuja nykyisen työni ja ammattillista kehittymistäni koskevien polttelevien tarpeitteni välillä. Nyt voin katsoa itseäni silmiin ja todeta, että homma on ihan ok taas joksikin aikaa eteenpäin. Voin panostaa työhöni, mutta samalla kehittyä myös siihen suuntaan, jonka itse näen tärkeäksi. Synergiasuunnitelma oman itsen kanssa - aika hyvä pääsiäisen neuvottelutulos ;-)

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että oikean suuntainen polku on löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä on etsittykin ;-) Nyt näkee eteenpäin jonkin matkaa :-)

   Poista
 2. Silloin on hyvä miettiä uusia suuntia kun siihen ei ole pakko. Jos yhtäkkiä tiputetaan työttömäksi vaikka, niin ei siinä heti jaksa uusia uris miettiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun työpaikkani lakkautettiin 2008 ja vaikken työttömäksi joutunutkaan, jouduin nopeasti etsimään jonkin työn. Silloin jo huomasin, ettei moinen hätäily tuottanut mitään hyvää :-( Kiire vähentää arvostelukykyä...

   Poista

Kiitos, kun kommentoit :-)