maanantai 6. huhtikuuta 2015

Kesän toivelistaa...

Pääsiäisen lepo rentoutti, vaikka keksisin helposti tekemistä muutamalla lepokuukaudelle vielä tämän jälkeenkin ;-) Toisaalta raha mahdollistaa monen tekemisen, joten työssäkin on puolensa...

Päivät sen kuin pitenevät, joten jos ei huomisesta alkaen ala sataa jatkuvasti ja keli jää nykyiselle kylmyysasteelle, motivaatio kaikkeen riittänee helposti pitkälle syksyyn. Jos vielä jaksaisi nipistää yöunista hieman, kesästä voisi tulla upea ;-) Mutta ei lähdetä siihen.

kuvituskuva - 123rf
Haluan tehdä listan asioista, jotka olisivat hyviä kesän tavoitteita. Eräänlaista tylsien päivien virikelistaa, ei mitään suorituspainetta. Kuten, että haluan nukkua ainakin yhden työn ulkosalla kuvaten pitkälle yöhön, nukkuen vähän ja jatkaen aikaisin aamulla. Haluan kuvata aamukastetta, aamusumua ja auringonlaskuja (siihen tarvitsen uuden suotimen, se täytyy laittaa ostolistalle...). Haluan rannikolle, kivien ja kallion sekaan merta ihmettelemään (kameran kanssa tietenkin). Tässä vasta alkua...

Jos ei mitään mieti etukäteen, ei koskaan SEN hetken tullen keksi mitään räväkkää. Kuten nytkin listalta jäi pois monen monta viimeisen viikon aikana esiin nousseita asioita. Sitä listaa täytyy kerätä hetki hetkeltä. Asiat, joita haluaa tehdä, paikat, joissa haluaa käydä ja ihmisiä, joiden kanssa haluaa viettää aikaa... (Marja-Riitan projekti täytyy muistaa laittaa listalle myös...)

Mitä ikimuistoista sinä haluat tehdä ensi kesänä?

6 kommenttia:

 1. Mulla on suunnitelmissa kasvijuttuja kesäksi, nyt kun ei ole kerran varaa edes matkustaa mihinkään pidemmälle niin on sitten aikaa hoidella kukkasia. Enemmän kuin koskaan on siemeniä kylvössä. Ans kattoo sitten, miten niiden kanssa käy.

  Ihanimmat kalliot ja meri on kyllä Porin Reposaaressa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukkuja kesän kasvijutuille! Jakotaimia löytyy varmaan monelta lahjoitettavaksi, kun muistaa kysellä.

   Täytyy ottaa Pori ja Reposaari matkustuslistalle, kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Minulla on aikomus käydä Elämyspuutarhasssa, täällä:
  http://www.eijasgarden.fi/

  VastaaPoista
 3. Lapin matkasta haaveilen, viime kesä jäi väliin remontin vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kammoan hyttysiä niin paljon, että olen kesällä suureksi osaksi Lappi-rajoittunut... Tytär nauraa minulle (hyväntahtoisesti ;-))

   Poista

Kiitos, kun kommentoit :-)