tiistai 31. maaliskuuta 2015

Tasaista ja epätasaista - loma alkaa just :-)

Tasaista on ollut - siinä mielessä, että mikään tapahtuma tai uutinen ei ole kiihdyttänyt tuon aiemmin postaamani uutisen tavoin. Ja epätasaista siten, että olen ehtinyt tuon jälkeen tekemään kaikkea kummallista ja epätavallista, millä olen kipeyttänyt kroppani kokonaan. Osa kivuista on sellaista tervettä kipua, kuten ikkunoiden pesemisestä kipeytyneet paikat. Lisäksi on huonosta istuma-asennosta johtuvaa selkäjäykkyyskipua, jolle voi onneksi tehdä paljonkin. Toinen polvi on uhitellut aivan uudella 'vekkulilla' tavalla = kipeästi ja käsittämättömästi. Nyt täytyy seurata, meneekö se ohi, vai pitääkö sitä käydä näyttämässä jollekin terveydenhuollon ammattilaiselle.

Projekti Aurinkoinen ja lämmin valokuvauksen täytteinen pääsiäinen ei toteudu suunnitellulla tavalla. Itse asiassa melkein kaikki projektille asetetut tavoitteet jäävät saavuttamatta eikä aikataulu jousta. Syynä on tietenkin oikukas säätila, joka ei nyt suostu taipumaan lämpöön ja aurinkoon. Minkäs sille sitten voi.

Vaikka sade ja pilvisyys harmittavat, ei mikään jaksa peitota lisääntyvän valon tuomaa hyväntuulisuutta. Tai, no hetkittäin. Mutta vain hetkittäin. Sitten mukava ja innostunut fiilis taas palailee pääkoppaan ja koko kroppaan. Se on kevättä :-)

Keväästä tuli mieleen (tai on siis tullut mieleen jo todella monta kertaa), että tarvitsen kevätjalkineet. Erityistilavan jalkineen vaativa jalka kaipaa kengältä hyvää sovitusta, joten netistä ostaminen ei onnistu. Nyt olisi kerättävä reippautta ja lähdettävä oikein kauppaan. Täytyy valita jokin erityisen sateinen ja pimeä päivä ostosreissuun, niin ei harmita kaupoissa kuluva aika. Jalka on kuitenkin ilmoittanut pontevasti tarvitsevansa hyvän ja vakavasti otettavan jalkineen. Sellaisia ei nopealla pikashoppailulla löydy. Ainakaan täältä meidän kylästä. Ja yhtään kauemmas en aio lähteä erikseen ostosten vuoksi.

Vaikkeivät kelit suosisi, toivotan kaikille jo nyt oikein ihanaa ja leppoisaa pääsiäisen aikaa. Itse aloitan lomani jo torstaina, joten loma on jo ovella :-)
6 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit :-)