sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Lyhyestä virsi kaunis ;-)

Tottakai koiralle pitää tuoda matkalta tuliaisia - eikö? Niinpä mekin pojan kanssa halusimme tuoda koiralle jonkin tuliaisen Tallinnan matkaltamme. Törmäsimme onneksemme eläintarvikekauppaan ja pääsimme valisemaan monenlaisten lelujen joukosta. Ja ostinpa lisäksi ankan suikaleitakin :-)

Lelun valitseminen oli hankalaa, sillä koira leikkii palloilla niin lennokkaasti, että pallo ei saa olla painava eikä kova. Täytetyt pehmo-otukset se tuhoaa jostain syystä hetkessä. Joululahjat ovat nyt jo entisiä (siis se ensimmäinen joululahjaksi aiottu lelu, jonka koira löysi ja omi ennen paketointia ja se toinen, joka pääsi pakettiin asti elääkseen muutaman hassun minuutin paketin avaamisen jälkeen...)

Päädyimme tuliaisvalinnassamme pienehköön pehmeään palloon. Ja näin kävi minuutin kuluessa pallon antamisesta:


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Teho lisääntyy selvästi kerta kerralta ;-)
   Pitäisi minunkin jo ymmärtää, että tämän koiran leluissa ei saa olla pehmusteita. Jos on, niin kohta ei ole ;-)

   Poista
 2. Ai sulla on täällä tämmöinenkin blogi. Ja joo, tuon takia varmaan kaikissa koiran leluissa lukeekin kielto jättää koiraa lelun kans valvomatta. Hyvin harva lelu on tehty kestäväksi... mejän brassi palasteli konginkin, ja se on sentään aika paksua kumia. Koirista vaan on hauskaa repiä riekaleiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä ole minkään lelun ohjeita lukenut - olisi selvästikin pitänyt ;-)

   Osa leluista selviää ilman repimistä, osa ei. Nyt kun vielä oppisi ymmärtämään, mikä on se provosoiva tekijä. Ainakin kaikki uudet pehmustetut lelut on nyt teurastettu. Vanhat ovat saaneet pitää sisälmyksensä... ;-)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit :-)